Wyślij
Formularz został wysłany - dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

TheTonacja Cover Band

TheTonacja Cover Band to profesjonalny, 6-osobowy zespół ludzi, których połączyła wspólna pasja do muzyki. Każdy z nas uczestniczył w wielu projektach muzycznych, dzięki czemu posiadamy bogate doświadczenie sceniczne. Zapewniamy stylowe wykonanie utworów w różnych gatunkach muzycznych: od popu, rocka, bluesa, disco po utwory biesiadne. Nasz bogaty repertuar zawiera przeboje polskiej i światowej muzyki rozrywkowej z aktualnych list przebojów, jak również z lat 70, 80 i 90.

Zapewniamy kompleksową obsługę muzyczną Waszego wesela. Poprowadzimy imprezę na najwyższym poziomie, z odpowiednią dawką poczucia humoru i serdecznym podejściem do gości. Możecie być pewni, że jako grupa zawodowych muzyków z pasją potrafimy sprawić, aby czas spędzony z nami był niezapomniany, a każdy z gości na długo zapamięta wspaniałą zabawę.

TheTonacja Cover Band zagra dla Ciebie i Twoich gości tylko i wyłącznie NA ŻYWO. Zapewniamy bogate instrumentarium: wokal damski i męski, perkusję, gitarę solową, gitarę basową, saksofon altowy, tenorowy i sopranowy oraz instrumenty klawiszowe.

Doskonałe brzmienie oraz profesjonalne aranżacje połączone z wybuchową mieszanką tanecznych rytmów gwarantują szaloną zabawę do białego rana !!!

Posłuchaj nas

Na żywo